Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

The Day Of Play

Een leuke, gezellige, actieve, informatieve en leerzame dag voor honden en hun baasjes! Een Activiteitenplein met o.a. dogdiving, X-dog, Braindog, puppyspeeltuin, doggy dance en een puzzel doggydate tocht. Een Adviesplein waar hondencoaches u graag van advies voorzien.

Een Voedingsplein waar u terecht kunt met al uw vragen over hondenvoeding en waar natuurlijk uitgebreid geproefd kan worden. Een Verzorgingsplein waar u behalve alles over verzorging van uw Goede Maatje ook een trimsalon vindt. Bij de trimsalon kan uw hond terecht voor beauty tips zodat uw Goede Maatje zo mooi mogelijk op de GRATIS foto van de professionele dierenfotograaf komt.

Een Kinderplein waar er volop GRATIS geschminkt wordt en waar uw kinderen onder vakkundige begeleiding zelf soesjes kunnen maken voor uw Goede Maatje. Ook de workshop hond en kind wordt hier gegeven. Een Belevenplein voor de perfecte leefomgeving van uw geliefde Goede Maatje. Een Entertainmentplein waar o.a. De Leukste Hond van Nederland wordt gekozen door een vakkundige jury, een echte hondenkermis, een zitwedstrijd en een Doggy Dance wedstrijd.

Deelname aan alle activiteiten is GRATIS!

Date

21 mei 2016

Location

WoefWafBlaf
Molenstraat 4
Est, 4185 NL Nederland

Website

http://woefwafblafdag.nl/

Share this Event

REGISTER THIS EVENT