Who We Are?

 

Dogs Business is sinds 2006 gevestigd en heeft een goede reputatie in naam en producten in de honden en katten wereld opgebouwd. Wat begon als voer voor alleen zijn eigen hond is inmiddels uitgegroeid tot een totaal diervoer groothandel in 100% natuurlijke Food.

Our Company

Ons bedrijfspand heeft een groot magazijn, dat bestaat uit 3 gedeeltes: een magazijn, een vries gedeelde en een assemblage-ruimte. Een grote vriescel zit op een andere locatie waar ruim 2 a 3 ton aan vlees op voorraad ligt. We zijn een totaalpartner voor de meest uiteenlopende ondernemers Business to Business of via de webwinkel aan de consument. Indien gewenst is er een aanvullende assortiment van EKO en Biologische artikelen mogelijk.

100 natuurlijk
Grof vlees en fijn vermalen bot en orgaan structuur!
Marketing

Our Differents

We hebben een gediplomeerd chef-kok, een gekwalificeerd arts en een sterke biologische leverancier die onze recepten c.q. producten voor ons maken. Onze chef-kok heeft de recepten 9 jaar geleden ontwikkeld en verbeterd naar de wensen van de klanten en al haar gebruikers: honderden honden en katten.

  • Qualified & Caring Pet Sitters
  • Book and order Service 24/7
  • Experienced and Professional Staff
  • Insured & Background Checked
  • Free In-Home and business Consultation
  • Customer Satisfaction Surveys

Ga naar producten

Wilt u naar onze producten klik hier en zie wat wij voor u kunnen betekenen?


Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht