Comments

 1. Mijn honden Lika(Drentse Patrijs,9 jaar) en Tessa{mix uit Turkije,6 jaar} eten al jaren rauw vlees van Dogsbusiness. Sinds okt. vorig jaar eet ook Gaya(Golden retriever,4 jaar} dit geweldige vlees. Gaya had toen ik haar kreeg problemen met haar vacht en huid,deze zijn helemaal verdwenen,dankzij dit vlees. Krijg veel complimenten,hoe mooi en energiek mijn honden zijn. Vertel dan dat,dit mede te danken is aan het voeren van het rauwe vlees van Dogsbusiness.
  Dogsbusiness hoop dat je nog maar lang zo mag doorgaan!

 2. Onze teckel Keet (w)eet niet beter!

 3. Mijn hond Fay had, zo jong als ze was(3 jaar ), al een naar ruikende vacht, wat ik niet prettig vond voor een jonge hond.
  Op een aanbeveling van iemand uit het bos en een gesprek met Martin ben ik toen, tot volle tevredenheid, met het vlees van Martin aan de slag gegaan.
  Ze vind het heerlijk en heeft geen moeite meer met haar bak leeg eten.
  Martin staat voor de kwaliteit van zijn product en de jaren dat ik het al geef zijn tot volle tevredenheid verlopen.

 4. Noor, mijn Golden van 9 jaar is nu sinds drie maanden over op vers vlees van Martin . Aangezien ik nog een bastaard hond van 4 jaar heb, Saar, was volledig overstappen op vers vlees boven mijn budget. Martin raadde mij aan het vlees te combineren met speciale brokken. Voor de honden was het overstappen een feest. Niet alleen voor de smaakpupillen maar vooral voor hun vacht, conditie. Noor, de oudste dus, heeft meer levenslust stinkt niet meer en heeft weer een prachtige vacht. Ook de vacht van Saar heeft een betere conditie. Bedankt Martin, ik had dit veel eerder moeten doen.

 5. En tja dan heb je opeens twee chihuahua’s die echt niet willen eten. Waarschijnlijk een herkenbaar verhaal, echt alle zakken voer kopen tot dat ze wat eten. Gelukt!! Helaas maar voor een paar weken. En dan vers vlees, ja ze vinden het lekker, maar een kilo vlees voor twee mini hondjes, dat is genoeg voor een week?!? Gelukkig heeft Martin de oplossing, zakjes kant en klaar. Dus ze vinden het niet alleen fantastisch maar ook de service is uitstekend! Heerlijk, de kleine zelfstandige denken nog mee. Meer dan tevreden dus, en de twee chi’s, die hebben echt nog nooit zo een mooie glanzende vacht gehad!

 6. Corinne & Marcel : oktober 21, 2017 at 8:36 pm

  Tevreden? …… MEER dan tevreden! Toen onze labrador van 9 jaar niet meer wilde eten, steeds koorts had en vreemde bloeduitslagen, waren we radeloos. Dit gedoe duurde ondertussen al zo’n 4 maanden. Een labrador die niet eet, dat klopt natuurlijk niet. Ik kwam met toeval terecht bij Martin, omdat ik een mooie hond bij hem in de winkel zag liggen, en daar kwam ik op af. En alsof het zo had moeten zijn, zag ik daar een lichtpuntje. Na uitleg en logische verklaringen voor het gedrag/kwaaltjes van mijn hond, nam ik wat worsten mee naar huis. Ze was wat huiverig, maar met 2 dagen was dat compleet veranderd. Ze at weer, was vrolijk, had geen koorts meer en normale ontlasting…. Nu 2 maanden later hebben wij onze hond weer terug. Ze heeft een prachtige vacht gekregen, 200% energie (soms iets teveel..), en een eetlust waar je U tegen zegt. Ze krijgt 500 gram per dag, en dat vul ik aan met verse groenten. Bedankt ‘dogs business’, voor het ‘genezen’ van mijn
  Luna!

 7. Ben super blij met Martin zijn voeding voor mijn hondje Bazie! Ook de snoepjes vallen goed in de smaak bij hem. Hij is een super vrolijke en gezellige hond mede dankzij zijn twee maaltijden per dag. Aanrader!!!!!!!!!

 8. Mijn honden zijn dol op het vlees van Bioma: hun vacht is prachtig ze zijn nooit ziek en genieten van het leven .
  Het vlees verkleurd niet en ruikt niet en mooi rood bloed .
  De nieuwe smaken zijn super divers en top kwaliteit .
  Ook van de gedroogde snacks smullen ze graag .
  Ga zo door Martin !!!!!

 9. Ook onze labrador Kas gedijt goed op het vlees wat we bij Martin halen. De indicatie van 2% van het lichaamsgewicht ( 750 gram) per dag is bij Kas echter te hoog. Momenteel geven wij hem ongeveer 400 gram per dag, verdeeld over twee maaltijden. Hij is echt dol op het vlees en schrokt zijn portie dan ook naar binnen in minder dan 15 seconden.
  De vakantieworsten hebben wij afgelopen zomer uitgeprobeerd en dat beviel prima. De overgang van het gewone vlees naar de worst is zonder problemen, dus ook een aanrader. Martin veel succes gewenst met de nieuwe locatie.

 10. Wij gebruiken al sinds Martin begon zijn vlees voor onze honden , ze vinden het heerlijk !
  Onze pup is als eerste hond er mee opgegroeid , hij heeft een prachtige glanzende vacht , verhaart minder en heeft een prachtig wit gebit .
  Heb wel antischrokbakken aangeschaft ivm dat ze het zoooo lekker vinden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

faker