Business To Business
Dogue-de-Bordeaux2Vraag onze producten nog vandaag nog aan en ontdek wat puur natuurlijk voeren voor U en uw klanten kan betekenen!

Creƫer ook een betrouwbaar netwerk waar uw klanten elke keer graag bij u terug komen. Ontvang leuke marges in waarvoor u achter wilt staan!

Het is niet de heisa of marketing die het doet. Maar mensen die elkaar op wijzen wat ons product is; 100% natuurlijk lekker vers vlees voedsel dan andere! Geen Pate maar zie gewoon wat er inzit: lekkere grove stukken vlees met een fijne en veilige bot en orgaan vermaling! Welke hond of klant wilt dat nou niet..

Of het nu om de lokale boeren of vissers gaat, of de verwerking van levensmiddelen en al haar vernieuwingen erom heen of de wetenschap en de gemeenschap. Ons sloken is: dat het zo blijft dat wij ten alle tijden weten wat erin zit of juist wat er niet in gaat! Dag in dag uit om een puur natuurlijk leven aan honden en katten te geven!Please complete and submit the form below


First Name

Last Name

Company name verplicht

Email verplicht

Phone verplicht

Nogmaals Email adres invullen verplicht

Adres verplicht

Kvk Nummer verplicht

City

Post Code

Please describe your personal objectives for natural food for dogs and cats?
Beschrijf uw persoonlijke doelstellingen voor het geven van natuurlijke voeding voor honden en katten?

Do you have any experience with meat? Please describe?
Heeft U ervaring met het geven van vers vlees tot honden en katten?

Describe your availability to store food, you have freezer space already?
Beschrijf uw beschikbaarheid om voedsel op te bergen, heeft u vriesruimtes of heeft u ze nodig en hoeveel ruimte heeft u beschikbaar?

Describe your Company?
Bent u een dieren arts, trimsalon of speciale dieren winkel of.?

How did you hear about us?