ALL SERVICES

Our Services

Dogs Business is een diervoer totaal leverancier op het gebied van 100% natuurlijke vleesmaaltijden voor honden en katten. Met een uitgebreid assortiment 9 recepten vlees en ondersteunende diensten zoals bedrijfs-advies voor vleesvoedingen en inspiratie.


Our Services Area

Met een uitgebreid vleesassortiment bestrijken wij menige klanten vanaf Den-haag tot Alkmaar en langs de kuststreken tot Uithoorn de lekkerste verse vlees maaltijden voor menige huisdieren. Dit doen wij snel en op een klantvriendelijke manier, waarbij kwaliteit vlees nr. 1 en zeker voorop blijft en 100% natuurlijk onze reclame is!

Dankzij jaren ervaring, goede contacten in de markt en uiterst gemotiveerde medewerker een chef-kok. Is Dogs Business niet alleen uw betrouwbare Partner (sinds 2006) maar een totaal leverancier voor professionals zoals dierartsen, trimsalons of een speciale dierenwinkel.

Naast een uitgebreid vlees assortiment hebben wij een ruime keuze aan natuurlijke Hollandse snacks producten op voorraad of snel geleverd. Van enkelvoudig tot compleet vleesvoer voor pups tot senioren honden of katten. Moet u toch echt bij Dogs Business zijn 100% Natuurlijk!

Ons magazijn bevindt zich in Hillegom net over de rand van zuid en Noord-Holland het hart van het west Kennemerland. Hier vandaan leveren wij deĀ  producten in het grotere kring naar menige hond of kat in Kennemerland.

Bij Dogs Business kunt u online uw bestelling voor B tot B of voor consumenten via winkels.

Klik hier om een aanvraag in te dienen om onze producten in uw bedrijf in het assortiment op te nemen, succes gegarandeerd.