Our Services

Dogs Business is een diervoer totaal leverancier op het gebied van 100% natuurlijke vleesmaaltijden  en (eko) snacks voor honden en katten. Met een uitgebreid assortiment en ondersteunende diensten zoals bedrijfs-advies, innovaties en inspiratie.


ALL SERVICES

Our Services Area

Met een uitgebreid vleesassortiment en ondersteunende diensten zoals bedrijfs- en voedingsadviezen, innovaties en inspiratie, gevestigd in Hillegom. Bestrijken wij menige klanten vanaf Den-haag tot Alkmaar en langs de kuststreken tot Uithoorn de lekkerste verse vlees maaltijden voor menige huisdieren. Dit doen wij snel en op een klantvriendelijke manier, waarbij kwaliteit nr. 1 en zeker voorop blijft en 100% natuurlijk onze reclame is!

Dankzij jaren ervaring, goede contacten in de markt en uiterst gemotiveerde medewerker een chef-kok. Is Dogs Business niet alleen uw betrouwbare Partner maar een totaal leverancier voor professionals zoals dierartsen, trimsalons of een speciale dierenwinkel.

Naast een uitgebreid vlees assortiment hebben wij een ruime keuze aan natuurlijke Hollandse snacks producten op voorraad of snel geleverd. Van enkelvoudig tot compleet vleesvoer, van gemalen zalm tot zalm oliën tot de lekkerste en smaak volste snacks voor pups tot senioren honden of katten. Moet u toch echt bij Dogs Business zijn!

Ons magazijn bevindt zich in Hillegom net over de rand van zuid en Noord-Holland het hart van het west Kennemerland. Hier vandaan leveren wij onze Food en snack producten in het grotere kring af naar menige hond of kat in Kenermerland.

Bij Dogs Business kunt u online uw bestelling voor B tot B of voor consumenten via Happy Pet food.  Klik hier om een aanvraag in te dienen om onze producten in uw bedrijf in het assortiment op te nemen, succes gegarandeerd.

Voor consumenten verwijzen u graag naar Happy Pet Food. Klik hier om daar direct naar toe te gaan.


Rates

10 verschillende vleessmaken
Eko en normale snacks uit Holland en Duistland
Gemalen pens en zalm

*available in certain areas only

Rates

Puppies & Dogs & cats eating per day:
about 125 a 135 kg meat per day is
4 ton meat per maand


Other ServicesTrusted Pet Sitters Across the Country!

Reservations include 24/7 customer support